DOGODKI NA DEŽELI ŠKRATOV

DRAGI OTROCI, STARŠI, DEDKI, BABICE, DRUŠTVA IN RAZNE ORGANIZACIJE....

Ker ste za nas pomemben del naših sanj, vas DRUŠTVO ŠKRATI vabi na ,,DEŽELO ŠKRATOV,, od 21.07.2018 do 30.08.2018 vsako soboto in nedeljo od 14.00 ure naprej ( predhodna rezervacija ) v LIBANJO 40, 2259 IVANJKOVCI ( pot do nas bo ustrezno označena ) Tako smo vam pripravili pestro dogajanje in program za otroke, družine in seniorje. Uživali boste lahko ob :
- ŠKRATOVIH USTVARJALNICAH, kjer si boste lahko izdelali svojega najljubšega škrata ali izbrali unikatne ročne zapestnice v podobi škratov - Nike Dietinger, ali pa izdelali kar svojo unikatno škratovo zapestnico.
- PLESNO GLASBENI ANIMACIJI s ŠKRATKO KATKO in škrati
- ŠKRATOV FOTO KOTIČEK s pravljičnimi in risanimi junaki v izvedbi BARBARE BOMBEK PISLAK
- Se družili in zabavali v športnih igrah, turnirjih s senjiori in raznimi društvi. Če pa bi želeli postati tudi naši člani, DRUŠTVA ŠKRATI ( pristopno izjavo dobite na vaš meil ), s katero boste deležni veliko ugodnosti .

VSTOPNINE NI !
V PRIMERU DEŽJA DOGODEK VEDNO OD ODPADE!!!!
Za vas na DEŽELI ŠKRATOV ob rezervaciji, prirejamo in organiziramo individualne rojstno dnevne, poslovne in sprostitvene dogodke. Pišite nam na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

ŠKRATOVE DOGODIVŠČINE 2018
21.07.2018 ISKANJE ŠKRATOVIH STOPINJ DO ZAKLADA IN POLETNA ZUMBA
22.07.2018 USTVARJAMO PRAVLJICO IN TABORJENJE S ŠKRATI
28.07.2018 IZDELAJ ŠKRATOVE INŠTRUMENTE IN POKAŽI KAJ ZNAŠ
29.07.2018 POSTANI TROL - ŠKRAT IN ZAPLEŠI Z NAMI
04.08.2018 POSTANI MORNAR IN IZDELAJ GUSARSKO LADJO
05.08.2018 POSTANI INDIJANEC IN POSTAVI SVOJ ŠOTOR
11.08.2018 DEŽELA ŠKRATOV IMA TALENT
12.08.2018 CIRKUŠKI DAN S ŠKRATI
25.08.2018 ŠKRATOVANJE-PRAZNOVANJE ,ČARANJE IN LUTKOVNA PREDSTAVA,PALAČINKA PARTY
26.08.2018 IGRALNO GIBALNI KOTIČEK IN PLESNO GLASBENA ANIMACIJA S ŠKRATOM

Kaj še čakaš...pridruži se nam!!!!!
Pridružujemo si pravico do spremembe dogodkov.

EKIPA ŠKRATI


NASTOPI!

Dobrodošli v Deželi,kjer se vedno kaj novega dogaja. Tudi tokrat bomo drugačni, edinstveni in smešni, saj smo na sceni že več kot sedem let za otroke, 17 let pa tudi za odrasle .
Za vas smo pripravili več različnih ponudb v katere so vključeni: MIKLAVŽ, BOŽIČEK, DEDEK MRAZ, MAMA BOŽIČKA, ZMAJČEK ŽULEK, DOBRA VILA, ŠKRAT ZMEŠNJAVČEK,ŠKRAT PRAVLJIČAR, TROLI, GUSARJI in pevka CLAUDIA ).Zraven poskrbimo še za scenografijo, kostume in dodatke za otroke. V vsa dogajanja so aktivno vključeni tudi otroci. Predstave trajajo do 30 minut, kasneje pa jih obišče dobri mož, ki obdari otroke.
Novost!!!!

claudia1
TROLI REŠIJO BOŽIČ ali ZIMO – gledališka predstava
Na božični ali zimski večer, ko se Božiček ali Dedek Mraz odpravi na pot okoli sveta, da razveseli otroke z darili, mu v snežnem metežu iz njegovih sani v vasico Trolov pade velika vreča daril. Prične se uganka, v kateri je tudi zanka, kako bodo Troli rešili Božič, oziroma zimo.
Predstava je hudomušna in poučna, saj govori o medsebojnih odnosih, pomoči in dobroti.

 

GUSARJEVA BOŽIČNA ali NOVOLETNA PUSTOLOVŠČINA
Pantomima ob glasbeni spremljavi z veliko humorja za otroke. Zgodba govori o tem, kako si gusar želi odpluti na severni pol in s pomočjo dveh hudomušnih prijateljev mu to tudi uspe.
Zgodba je poučna in govori o tem, da dobrota vedno zmaga in nikoli ne smemo soditi človeka na prvi pogled.

claudia2

LUTKOVNA PREDSTAVA o PIKA NOGAVIČKI, GUSARJU NOGCU IN ZAKLADU
Lutkovna predstava govori o Piki Nogavički, kako v Vili Čira Čara peče s prijatelji palačinke in na enkrat ugotovi, da ni zaklada. Zato se odpravi na podstrešje, kjer ima velik balon in odleti na otrok iskat Gusarja Nogca.
Zgodba je hudomušna, poučna in govori o tem, da si kljub napakam med seboj pomagamo in damo drug drugemu priložnost.

claudia3

NAJBOLJ VROČE: -  POSLIKAVE OBRAZA

claudia4

GLEDALIŠKA PREDSTAVA O ŠKRATU, PTIČKU IN SNEŽAKU.
Nekega jutra se škrat zbudi in ugotovi,da je zapadel sneg, katerega se zelo razveseli in odhiti izdelovati snežaka.Med tem sreča ptička, ki mu ponudi topel klobuk, snežaku pa zagotovi, da ga dobri možje odpeljejo na severni tečaj.Otroci med predstavo pomagajo sestaviti snežaka in z njim zaplešejo.

claudia5

ZMAJČEK ŽULEK IN NJEGOVE ZGODBICE
Zmajček Žulek je že zelo star zmajček, ki je preživel vesoljski potop in se je prvič srečal s Škrati na vrhu Pohorja. Ker je za njim veliko pustolovščin ima veliko za povedati otrokom, ki ga naravnost obožujejo. Je zelo cartljiv, dober in sramežljiv zmajček.
claudia6
Lahko vam ponudimo PLESNO GLASBENO ANIMACIJO z pevko Claudio, ki se vedno preobrazi v kakšen zanimiv pravljični lik ( Pika
Nogavičko, Gusarko, Klovneso, Čarovnico, Zajklo.....) in z njo ob poučno zabavnih pesmicah zapleše, nauči kakšen ples in se poigra z zabavnimi igrami med pesmicami z otroci. Zraven se ji lahko pridruži tudi kateri od škratov, ki bodo kmalu dobili svojo DEŽELO ŠKRATOV in v posebni vlogi med otroci uprizorita tudi predstavo, ki je vezana na pesmice.

 claudia7

NOVO V PONUDBI !
Za vas smo pripravili čudovita ozadja – tematske scene, ki jih lahko tudi najamete ali pa jih uporabimo v naših točkah, kjer lahko z fotografom, ki izdela takoj tudi sliko, nepozaben dogodek za otroke ali družino.
claudia8
Izdelamo vam lahko tudi tematske like, okrasitev prostorov in dekoracije.

 

AVTORSKI PROGRAM IN USPEŠNICE
,, MAJHNE NOGICE,VELIKE, BISTRE GLAVICE,,
knjiga, katero so otroci vzeli za svojo in jo prepevajo skoraj v vseh vrtcih in
šolah.

claudia9
Izšli sta tudi dve zgoščenki, ki bodo otroke razveselile .Na vsaki zgoščenki je zgodba o zimi, škratu kako postavi snežaka in ptičku, ki najde svoj dom in zgodba o škratu, deklici in barvah.
claudia10

Kontakt : 041719556          www.pevkaclaudia.si

NASTOPI

KONTAKT

Telefon:
+386 (0) 41-719-556
E-pošta:
pevkaclaudia@gmail.com

Dezelaskratov40@gmail.com

pomocizsrca@gmail.com

 
www.pevkaclaudia.si

 

FACEBOOK

DEZELA SKRATOV

fb claudia

bodysmilijagradnjalolla;